Onze diensten

Management consultancy

Hulp nodig bij het beheer van uw IT-diensten, landschap of organisatie? Wij helpen u met het definiëren van de juiste KPI’s, beleid en een overkoepelende strategie. Zo beheerst u uw diensten, landschap en organisatie optimaal.

Uitlijning met bedrijfsprocessen

Inzicht in uw bedrijfsprocessen is essentieel voor de ontwikkeling van IT-diensten. Wij voeren een analyse uit op uw bedrijfsprocessen (BPM) en zorgen zo voor een optimale afstemming met de IT-diensten.

Enterprise Architectuur

Wij bouwen de juiste IT-strategie voor uw bedrijf door gebruik te maken van de bedrijfsarchitectuur. We hebben het TOGAF-raamwerk en de Archimate-normen overgenomen om de huidige en gewenste toekomstige staat van uw bedrijf en IT-diensten te beschrijven. Wij bieden u een lange termijn roadmap aan na het identificeren van de hiaten tussen de huidige en de gewenste toekomstige staat van uw IT-dienstverlening, landschap en organisatie. Het resultaat is dat de IT-diensten uw bedrijfsdoelstellingen effectief en efficiënt ondersteunen.

Solution Architectuur

Het bedenken van een goede software- of infrastructuuroplossing kan een ontmoedigende taak zijn. Onze oplossingsdeskundigen hebben uitgebreide ervaring met het ontwerpen van oplossingen voor uw bedrijf. We houden rekening met alle aspecten bij het ontwerpen van de juiste oplossing voor uw bedrijf, zoals: wetgeving, compliance, techniek, beschikbaarheid, veiligheid, schaalbaarheid, standaarden, interoperabiliteit, etcetera. Onze software- en infrastructuuroplossingen zijn toekomstbestendig!

Bedrijfsapplicaties

Inzicht in de aard van uw bedrijfsprocessen is essentieel voor de ontwikkeling van IT-diensten. Wij voeren een analyse uit op uw bedrijfsprocessen (BPM) en zorgen voor een goede afstemming met de IT-services. Op deze manier ondersteunen IT-diensten uw bedrijf op efficiënte wijze.

Beveiliging

Wij helpen uw bedrijf om gelijke tred te houden met de ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Door een grondige analyse van uw processen, IT-landschap, organisatie en juridische context bieden wij de juiste maatregelen om uw bedrijf en bedrijfsinformatie te beschermen. We bieden zowel technische als procesmatige maatregelen om de beveiliging te controleren.

Operationeel beheer

Wij helpen de IT-omgeving goed voor u te laten draaien. We maken gebruik van ITIL-gebaseerde processen zoals incident management, request fulfilment, problem management, IT operations control, applicatie- en technisch beheer. Ook gebruiken we de servicestrategie en ontwerpprocessen om inkomende verzoeken van uw bedrijf af te handelen. Ons CSI (Continuous Service Improvement) proces zorgt voor de kwaliteit van de IT-dienstverlening. Veranderingen worden op een gecontroleerde manier uitgevoerd via ons servicetransitieproces.

Projectmanagement

Onze gecertificeerde projectmanagers (PMP/PRlNCE2) zijn in staat om de meest complexe projecten te beheren. Wij maken een gedegen analyse van uw project en verzorgen de gehele projectlevenscyclus. Onze projectexperts zijn goed getraind om projecten op te splitsen in hapklare en hanteerbare stukken. Dit geeft u volledige controle over het projectschema, het budget en de kwaliteit van de deliverables. Ook zorgen wij voor een gezonde projectorganisatie.

Programmamanagement

Wij bouwen de juiste IT-strategie voor uw bedrijf door gebruik te maken van de bedrijfsarchitectuur. We hebben het TOGAF-raamwerk en de Archimate-normen overgenomen om de huidige en gewenste toekomstige staat van uw bedrijf en IT-diensten te beschrijven. Wij bieden u een lange termijn roadmap aan na het identificeren van de hiaten tussen de huidige en de gewenste toekomstige staat van uw IT-dienstverlening, landschap en organisatie. Het resultaat is dat de IT-diensten uw bedrijfsdoelstellingen effectief en efficiënt ondersteunen.

Contractmanagement

Wij helpen uw organisatie om de contracten onder controle te krijgen en houden. We hebben uitgebreide kennis met betrekking tot het opstellen, beoordelen of beheren van contracten. We kunnen ook een contractmanagement proces implementeren op maat voor uw bedrijf.

Financiële optimalisatie

Wij kunnen u helpen bij het identificeren van de kostenstructuren en triggers binnen uw gehele IT-omgeving (mensen, processen en technologie). Na een gedegen analyse kunnen wij u begeleiden om de kostenbeheersing verder te verbeteren. We kunnen zowel korte als lange termijn kostenbesparende programma’s definiëren. Onze architecten kunnen u helpen bij het definiëren van nieuwe IT-strategieën om de kostenbeheersing naar de toekomst toe nog verder te verbeteren.

Bedrijfscontinuïteit management

Het beheren van de bedrijfscontinuïteit vanuit een IT-perspectief kan uitdagend en kostbaar zijn en u neemt niet de juiste beslissingen. Onze experts kunnen u adviseren over bedrijfscontinuïteitsstrategieën voor uw kernbedrijfsprocessen. Wij stemmen uw bedrijfskritische processen zorgvuldig af op het IT-landschap. Met deze aanpak kunnen we de continuïteit van uw bedrijf efficiënt verhogen door alleen maatregelen te nemen op de IT-systemen die deze kritische processen ondersteunen. Op deze manier wordt uw IT-budget efficiënt besteed.

Rapportage systemen

Wij kunnen u de juiste inzichten verschaffen over uw bedrijfsgegevens. Ook kunnen we u helpen bij het identificeren van belangrijke stuurinformatie voor uw organisatie en het bouwen van de juiste stakeholder georiënteerde dashboards. Onze consultants begeleiden u bij het identificeren van uw belangrijkste gegevens en KPI’s.

Big data

Wij kunnen u helpen uw gegevens efficiënter en effectiever te gebruiken. Het beheer en het juiste gebruik van grote hoeveelheden gestructureerde en ongestructureerde gegevens wordt voor organisaties steeds complexer. Daarom bieden wij big data strategieën aan om de controle over uw data terug te geven. Na het opstellen van een goede big data strategie kan de data geanalyseerd worden op inzichten die leiden tot betere beslissingen en strategische bedrijfsbewegingen. Big data kan uw bedrijfsvoering aanzienlijk verbeteren!

Machine learning

Bent u klaar om de ontelbare mogelijkheden van machine learning te omarmen? Zo kan machine learning uw bedrijf helpen bij het verlenen van hulp, advies of het nemen van de juiste beslissingen. Enkele use cases zijn: anomaliedetectie, prognoses, advies, planning, procesautomatisering, taalverwerking, geluids- en beeldverwerking. De mogelijke toepassingen zijn vrijwel ontelbaar. Laat ons u helpen de gebieden te identificeren waar machine learning nuttig kan zijn voor uw bedrijf!

Webontwikkeling

We hebben een breed team van ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in alle aspecten van webontwikkeling. We ondersteunen (maar zijn niet beperkt tot) de volgende talen, frameworks en databases: PHP, JAVA, HTML CSS, Jquery, VB, python, GO, JavaScript, Ruby, MySQL, MariaDB, Oracle, MS SQL, WordPress, Drupal, Joomla, Laravel, Codelgniter, CakePHP, Symfony, Vue, React, Angular enzovoort.

Mobile app ontwikkeling

We kunnen verschillende soorten Android- en IOS-apps voor uw bedrijf ontwikkelen. Van een eenvoudige app die basisinformatie of diensten levert tot een geavanceerde app die uw gebruikers of klanten helpt bij het nemen van beslissingen of die (machine learning assisted) begeleiding biedt. Onze apps zorgen voor een naadloze ondersteuning van uw core business processen of taken terwijl u onderweg bent!

E-commerce

We ondersteunen verschillende e-commerce platforms, een paar voorbeelden zijn: Magento, Woocommerce, Prestashop, Zen Cart OpenCart, Shopify, BigCommerce, 3Dcart, Wix, enzovoort. Onze ontwikkelaars zijn in staat om een breed scala aan platformen en integraties te ondersteunen.

Embedded software

Wij kunnen u helpen bij het bouwen van de juiste embedded software voor het aansturen van (industriële) machines of zakelijke apparaten. Van het aansturen van complexe betrouwbare robots tot kleine functiespecifieke apparaten die een hoge stabiliteit vereisen. Wij bieden ondersteuning voor de volgende programmeertalen voor het bouwen en onderhouden van embedded software systemen: Assembly, C/C++, Python, JAVA, JavaScript.

UX and Ul ontwerp

Het maken van applicaties die beter reageren op uw gebruikers of klanten is de sleutel tot het succes van een goede IT-dienstverlening. Daarom hebben we experts die de beste gebruikerservaring (UX) voor applicaties identificeren. Na het identificeren van de juiste behoeften zullen onze gebruikersinterface (UI) ontwerpers zorgen voor de daadwerkelijke implementatie van de gewenste gebruikerservaring.

Enterprise applicatie integratie

Wij kunnen uw bedrijfsapplicaties waar nodig integreren op basis van de behoeften van het bedrijf. We kunnen een Service Oriented Architecture (SOA) strategie opzetten voor uw applicatielandschap waar relevante bedrijfsinformatie wordt gedeeld tussen applicaties of via een Enterprise Service Bus (ESB), zoals: Microsoft Azure Service Bus of BizTalk, NetIQ, IBM Websphere, Tibco, Talend, SAP, webMethods, Fuse ES8, enz.)

ERP applicaties

We kunnen ondersteuning bieden voor verschillende ERP-systemen op de markt. Enkele voorbeelden van ERP-toepassingen die wij ondersteunen zijn: SAP, Microsoft Dynamics, Oracle JD Edwards, Sage, Syspro, Infor SyteLine, Enterprise IQ, Netsuite OneWorld, Epicor en IFS.

Informatiewerker applicaties

Wij bieden ondersteuning voor diverse cloudgebaseerde informatiewerker oplossingen zoals: Microsoft Office365 (bijv. SharePoint online, OneDrive, teams, groups, PowerApps, flow, forms, graph, Skype, e- mail…) Of Google G-suite (bv. e-mail, docs, sheets, slides, forms, site, keep, vault, apps,…)

PaaS toepassingen

Wij bieden ondersteuning voor verschillende op Microsoft of AWS gebaseerde Paas-applicaties op de volgende gebieden (niet beperkt tot): A1, Machine Learning, Big Data, Analytics, Databases, Developer Tools, DevOps, Identiteit, Integratie, Internet of Things (IOT), Beheer en besturing, Beveiliging, Web services.

Cloud computing

IIs uw organisatie klaar om naar de cloud te gaan? Wij bieden ondersteuning voor het migreren van uw infrastructuur naar Microsoft Azure of AWS (laaS) cloudgebaseerde diensten. We beoordelen eerst grondig de geschiktheid van uw huidige infrastructuur en applicatielandschap. Daarna maken we een high-level blauwdruk om te bepalen of er business case is om bepaalde diensten (gefaseerd) naar de cloud te verhuizen. We streven altijd naar een vlotte en naadloze migratie zonder verstoringen voor uw bedrijf!

Datacenter beheer en bewaking

Wij kunnen uw datacenter (leverancier-onafhankelijk) beheren op de volgende gebieden: opslag, netwerken, (converged) computing. Onze remote support diensten op deze gebieden zijn wereldwijd beschikbaar. Neem contact met ons op als er vraag is naar ondersteuning op locatie. Bijvoorbeeld voor behuizing, bekabeling, koeling en stroomverbruik, netwerkhardware, serverhardware, opslaghardware. Support op locatie is beperkt tot bepaalde regio’s.

Applicatiebeheer en bewaking

Ons team kan de hele levenscyclus van applicatiebeheer voor uw bedrijf beheren. Wij kunnen het volgende uitvoeren: software-updates, gezondheidscontroles, capaciteitsmonitoring en -beheer, performancemonitoring en -afstemming, incidentafhandeling en -herstel, wijzigings- en releasemanagement, versiebeheer, configuratiebeheer, technische ondersteuning, functionele ondersteuning.

IT service management

Wij bieden een breed scala aan IT-processen (afgeleid van ITIL) om uw IT-omgeving goed te beheren en te controleren. Onze servicedesk is 24×7 beschikbaar (op aanvraag) om allerlei verzoeken van uw bedrijf af te handelen. Wijzigingen met betrekking tot IT-diensten worden op een sterk gecontroleerde manier uitgevoerd. Ons veranderingsproces evalueert grondig de impact op uw processen alvorens een wijziging uit te voeren. Onze Servicestrategie en Serviceontwerpprocessen zorgen voor een evenwichtig, kostenefficiënt en toekomstbestendig IT-serviceportfolio.

Security as a Service

Wij bieden Security as a Service voor uw gehele IT-omgeving. Onze service bestaat uit het periodiek beoordelen van uw IT-processen, het structureel testen van de penetratiegraad, het beoordelen van systeem- en applicatiekwetsbaarheden en het oplossen van eventuele beveiligingsproblemen. We kunnen ook periodiek beoordelen of uw IT-omgeving voldoet aan bepaalde normen (wettelijk, ISO/IEC, PCI DSS,…) waaraan uw organisatie zich dient te houden. Wij zorgen voor rapportering om eventuele problemen zelf op te lossen of laten ons al het harde werk doen.