Over ons

De juiste professionals voor uw projecten Volledige uitbesteding van uw IT projecten

Wij helpen uw organisatie groeien

Wij zorgen voor de juiste kennis en kunde voor uw opdrachten

IT Crowdsource is uw full-service IT-sourcing partner, met een groot netwerk van professionals en servicepartners over de hele wereld. Als uw virtuele IT-afdeling, bieden wij hoogwaardige IT-diensten tegen aantrekkelijke prijzen, en denken we mee met uw bedrijf om uw IT-strategie te verbeteren.

Als strategische partner voor uw organisatie, begrijpen wij uw bedrijfsdoelstellingen en houden we hier rekening mee bij het leveren van diensten. Wij bieden fijnmazige diensten, van het uitvoeren van kleine taken tot het leveren van complexe projecten of beheerde diensten. Ons netwerk van professionals en aanbieders stelt ons in staat om flexibel en efficiënt te opereren, ondersteunend aan organisaties van elke omvang.

Kies voor IT Crowdsource en ervaar de voordelen van onze expertise en flexibiliteit.

IT Crowdsource

Waarom IT Crowdsource de beste keuze is voor u?

IT Crowdsource is de oplossing voor uw IT-behoeften. Als full-stack IT-sourcing platform bieden we hoogwaardige IT-diensten aan organisaties, van klein tot groot.

Professioneel advies

Ontdek hoe IT Crowdsource uw bedrijf verder helpt met professioneel advies op basis van uw bedrijfsdoelstellingen.
$

Optimale ondersteuning

Maximaliseer uw bedrijfspotentieel met IT Crowdsource’s altijd beschikbare optimale ondersteuning.

$

Allerbeste keuze

Maak de allerbeste keuze voor uw IT-behoeften met IT Crowdsource, wij werken samen met de beste leveranciers.

$

Inzicht

Verhoog uw bedrijfsproductiviteit met IT Crowdsource’s onderscheidend inzicht, wij denken vanuit uw werkprocessen.

$

De voordelen van

Onze werkwijze

Wij beschikken over de allerbeste professionals in hun vakgebied. Ons motto is “de juiste persoon op de juiste plaats!” Benieuwd wat we nog meer doen?

Stap 1
Stap 1

Inventarisatie van uw behoeften

IT Crowdsource begint altijd met een grondige analyse van uw specifieke behoeften en verwachtingen. Onze expert consultants nemen de tijd om te begrijpen wat u nodig hebt en wat uw bedrijfsdoelstellingen zijn. Dit maakt het voor ons mogelijk om op basis daarvan een op maat gemaakte en efficiënte oplossing aan te bieden die precies aansluit op uw specifieke vereisten.

Met onze nauwkeurige inventarisatie kunnen wij u verzekeren van een optimale match tussen uw wensen en onze diensten. Hierdoor bent u verzekerd van een efficiënte en effectieve oplossing die uw bedrijf zal helpen om zijn volle potentieel te bereiken.

Stap 2
Stap 2

Selectie en Screening van Professionals

IT Crowdsource beschikt over een uitgebreid netwerk van ervaren en getalenteerde IT professionals die we voor u selecteren en screenen. Ons doel is om u te ontzorgen en u de maximale waarborg te bieden dat uw opdracht in de beste handen is.

Wij stellen een projectteam samen dat precies aansluit op uw specifieke behoeften en dat garant staat voor de snelste en meest efficiënte realisatie van uw project. Dankzij onze uitgebreide selectieprocedure bent u verzekerd van een team van experts dat uw project met de grootst mogelijke zorg en professionaliteit zal aanpakken.

Stap 3
Stap 3

Toetsing van Professionaliteit

IT Crowdsource is er trots op dat we de beste IT-dienstverlening bieden en daarom toetsen wij regelmatig de professionaliteit van onze geselecteerde professionals of projectteams. Onze toetsingsprocedure garandeert dat u altijd wordt geleverd wat u nodig hebt.

Wij streven er altijd naar om te bevestigen dat de professionaliteit van de geboden individuen of teams volledig aansluit bij uw specifieke behoeften. Dit garandeert dat u de allerbeste prestaties krijgt en uw project op de juiste manier wordt voltooid.

Stap 4
Stap 4

Prestatiebewaking en bijsturing

IT Crowdsource houdt nauwgezet toezicht op de prestaties van onze professionals of projectteams om ervoor te zorgen dat uw opdracht correct en op tijd wordt voltooid. Wij bewaken de voortgang periodiek en sturen desgewenst bij om te zorgen dat uw project altijd op koers blijft."

"Onze professionaliteit en toewijding zijn garanties voor het succes van uw project. Wij blijven steeds alert en staan altijd klaar om bij te sturen indien dat nodig is, om uw opdracht op de best mogelijke manier te vervullen en uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

IT Crowdsource de ultieme partner voor u!

Wij selecteren de beste professionals en aanbieders en beoordelen voortdurend hun prestaties. Dankzij onze marktplaats kunnen we de prijzen laag houden. Als strategische partner denken we met u mee om u door de juiste toepassing van IT-strategieën. Onze voordelen op een rijtje:

IT Crowdsource staat voor kwaliteit

Wij staan bekend om onze flexabiliteit

Neutraliteit is een speerpunt van ons

Wij zijn kostenefficiënt

Wij zijn volledig gericht op uw bedrijf

IT Crowdsource biedt kwalitatieve, flexibele en kostenefficiënte IT-diensten via één aanspreekpunt. Onze onafhankelijkheid en gerichtheid op uw bedrijf zorgen voor een uniform serviceproces en verbetering van uw IT-strategie.

6 + 13 =

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op

Wij zijn een crowdsourcing georiënteerd bedrijf dat ervoor kiest om niet te concurreren maar juist samen te werken met de beste serviceproviders en professionals van over de hele wereld. We streven ernaar om het beste te halen uit de markt en deze gericht te leveren aan uw organisatie.

9 + 6 =

Wilt u als professional of dienstverlener samenwerken met IT Crowdsource? Registreer uzelf dan op ons portaal...

12 + 14 =