Nieuws

De juiste professionals voor uw projecten Volledige uitbesteding van uw IT projecten

Lees hier onze nieuwsberichten

Onze gewaarde klanten

"Dankzij IT Crowdsource's expertise in enterprise architectuur hebben we onze IT-infrastructuur naadloos kunnen schalen. Hun inzicht is ongeëvenaard en cruciaal voor onze groei."

Atos Nederland

"Voor elke complexe uitdaging in softwareontwikkeling wenden we ons tot IT Crowdsource. Hun oplossingen zijn altijd vooruitstrevend en precies afgestemd op onze behoeften."

NXP Semiconductors

"IT Crowdsource heeft onze benadering van informatiebeveiliging en privacy getransformeerd. Dankzij hun deskundigheid voelen we ons veiliger dan ooit."

Delta Energie / Kerncentrale Borssele

"De strategische planning en procesoptimalisatie diensten van IT Crowdsource hebben onze operationele efficiëntie aanzienlijk verbeterd. Een ware partner in succes!"

Ministerie van Binnenlandse Zaken

"Bij fusies en ontvlechtingen is IT Crowdsource onze rots in de branding. Hun begeleiding en expertise maken complexe transities soepel en beheersbaar."

Curio

"IT Crowdsource's benadering van organisatorische herstructurering heeft ons bedrijf getransformeerd. Hun inzichten in besturing en organisatie-inrichting zijn onbetaalbaar."

Wolters Kluwer

"Projectmanagement door IT Crowdsource betekent dat we op koers blijven, ongeacht de uitdagingen. Hun professionaliteit en resultaatgerichtheid zijn ongekend."

Gemeente Almere

"Met de hulp van IT Crowdsource bij het toepassen van kunstmatige intelligentie hebben we onze dienstverlening naar een hoger niveau getild. Hun kennis is toekomstbestendig."

Nederlandse Spoorwegen

"De end-to-end oplossingen van IT Crowdsource op het gebied van beveiliging hebben ons bedrijf veiliger gemaakt. Hun aanpak is grondig en betrouwbaar."

Port of Rotterdam

"Programmanagement door IT Crowdsource betekent transformatie met vertrouwen. Hun leiderschap en expertise brengen onze meest ambitieuze projecten tot leven."

Rijkswaterstaat

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op

Wij zijn een crowdsourcing georiënteerd bedrijf dat ervoor kiest om niet te concurreren maar juist samen te werken met de beste serviceproviders en professionals van over de hele wereld. We streven ernaar om het beste te halen uit de markt en deze gericht te leveren aan uw organisatie.

4 + 7 =

Wilt u als professional of dienstverlener samenwerken met IT Crowdsource? Registreer uzelf dan op ons portaal...

11 + 2 =